For Product Owners

Har du alle nødvendige kompetencer for at få succes som Product Owner? Hos Ugilic har vi stor erfaring i netop at uddanne og coache Product Owners. Nedenfor har vi samlet vores udvalg af kurser, særligt relevante for dig som Product Owner. Alle kurserne er praktiske og tager udgangspunkt i virkelighedens udfordringer og løsninger.

Product Owner i praksis

Er du ny eller kommende Product Owner, eller mangler du praktiske værktøjer i dit daglige arbejde som PO, er kurset designet til netop dig.

2 dage     9.500 – 10.900 kr

Bliv din egen (agile) coach

Lær at coache dig selv for at blive bedre til at coache andre. Vil du forbedre din egen trivsel, mentale overskud og forandringsrobusthed? Opnå det ved at blive din egen agile coach hos Ugilic.

2 dage     9.495 kr

Leading SAFe

Ugilics Leading SAFe® kursus giver dig en grundig introduktion til grundlaget for SAFe, principperne og praksisserne bag og kæder dig på til at drive eller understøtte din virksomheds Agile transformation.

2 dage     10.900 kr

Leading SAFe

Leading SAFe

SAFe Lean Portfolio Management

Ugilics SAFe® Lean Portfolio Management kursus giver dig en grundig introduktion til agil porteføljestyring, principperne og praksisserne bag og kæder dig på til at drive eller understøtte din virksomheds PMO til en mere lean og agile porteføljefunktion med fokus på værdi, flow og hastighed.

2 dage     14.400 kr

Professional Agile Leadership (PAL-E)

Bliv certificeret agil leder (PAL-E) og opnå kompetencerne til at skabe de nødvendige rammer for, at dine agile teams kan performe og udvikle sig til sunde, selvstyrende enheder der leverer værdi og tager ansvar.

2 dage     11.500 kr

Kommende kurser

Leading SAFe

Leading SAFe

Har du spørgsmål?

Gratis online introduktion til agile og scrum

Vi har samlet vores dygtigste undervisere på dette gratis online introduktionskursus i agile og scrum, som er det første af sin art i Danmark. Gennem en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for agil projektledelse og metoden scrum. Inden du tilmelder dig et af de andre kurser, kan du derfor med fordel se nærmere på dette introduktionskursus, som vil sikre, at du får det optimale udbytte af de andre kurser.

Se kurset her