For Product Owners

Har du alle nødvendige kompetencer for at få succes som Product Owner? Hos Ugilic har vi stor erfaring i netop at uddanne og coache Product Owners. Nedenfor har vi samlet vores udvalg af kurser, særligt relevante for dig som Product Owner. Alle kurserne er praktiske og tager udgangspunkt i virkelighedens udfordringer og løsninger.

Product Owner i praksis

Er du ny eller kommende Product Owner, eller mangler du praktiske værktøjer i dit daglige arbejde som PO, er kurset designet til netop dig.

2 dage     10.900 kr

Læs mere og tilmeld

Leading SAFe

Ugilics Leading SAFe-kursus giver dig en grundig introduktion til grundlaget for SAFe og principperne og praksisserne bag.

Kurset klæder dig på til at drive eller understøtte din virksomheds agile transformation.

2 dage     10.900 kr

Læs mere og tilmeld

Bliv din egen (agile) coach

Lær at coache dig selv, for at blive bedre til at coache andre. Vil du forbedre din egen trivsel, mentale overskud og forandringsrobusthed?

Opnå det, ved at blive din egen agile coach hos Ugilic.

2 dage     9.495 kr

Læs mere og tilmeld

Professional Agile Leadership (PAL-E)

Bliv certificeret agil leder (PAL-E) og opnå kompetencerne til at skabe de nødvendige rammer for, at dine agile teams kan performe og udvikle sig til sunde, selvstyrende enheder der leverer værdi og tager ansvar.

2 dage     11.500 kr

Læs mere og tilmeld

SAFe Lean Portfolio Management

På vores SAFe Lean Portfolio Management-kursus får du en grundig, praktisk introduktion til agil porteføljestyring.

En underviser med praktisk erfaring lærer dig at drive eller støtte din virksomheds PMO til en mere lean og agile porteføljefunktion.

2 dage     14.400 kr

Læs mere og tilmeld

Projektleder i en agil organisation

Er du projektleder i en organisation med agile teams? Udfordres du af at få enderne til at mødes eller vil du blot øge din forståelse for den agile tilgang? Her er kurset du mangler!

2 dage     10.500 kr

Læs mere og tilmeld

Har du spørgsmål?

Gratis online introduktion til agile og scrum

Vi har samlet vores dygtigste undervisere på dette gratis online introduktionskursus i agile og scrum, som er det første af sin art i Danmark. Gennem en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for agil projektledelse og metoden scrum. Inden du tilmelder dig et af de andre kurser, kan du derfor med fordel se nærmere på dette introduktionskursus, som vil sikre, at du får det optimale udbytte af de andre kurser.

Se kurset her