Kurser for fremtidens ledere

Med Ugilics kurser for ledere får du indsigt i det at være leder i 2022, hvilket er en kompleks opgave. Trenden går klart mod at “sætte medarbejderne fri” med emner som tillid, uddelegering af mandat, inddragelse, motivation og transparens på agendaen.

Styrk dit lederskab med relevant viden

Med et af vores mange kurser for ledere, kan du opdatere og forny din ledelsesstil. Du vil tilegne dig ny viden om det, at være leder netop nu og få større sikkerhed i din dagligdag.
Du vil både som ny leder og som erfaren leder få værktøjer, der kan implementeres i dit arbejde med det samme. Sidder du allerede i en lederstilling, vil du opleve en styrkelse af dine kompetencer.

Hvilke af vores kurser for ledere skal du vælge

Det bedste råd er, at du skal vælge dine lederkurser efter de kompetencer, du ønsker at styrke eller at opbygge.

Hos Ugilic arbejder vi med lederudvikling og coaching. Nedenfor har vi samlet vores udvalg af relevante kurser for ledere i 2022. Alle kurserne er praktiske og tager udgangspunkt i virkelighedens udfordringer og løsninger. Alle kurser kan desuden tilbydes som virksomhedskurser, f.eks. for en samlet ledergruppe.

Projektleder i en agil organisation

SAFe Lean Portfolio Management

Leading SAFe

Training from the BACK of the Room!

Facilitering i praksis

Har du spørgsmål?

Gratis online introduktion til agile og scrum

Vi har samlet vores dygtigste undervisere på dette gratis online introduktionskursus i agile og scrum, som er det første af sin art i Danmark. Gennem en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for agil projektledelse og metoden scrum. Inden du tilmelder dig et af de andre kurser, kan du derfor med fordel se nærmere på dette introduktionskursus, som vil sikre, at du får det optimale udbytte af de andre kurser.