Kurser for fremtidens ledere

Med Ugilics kurser for ledere får du indsigt i det at være leder i 2022, hvilket er en kompleks opgave. Trenden går klart mod at “sætte medarbejderne fri” med emner som tillid, uddelegering af mandat, inddragelse, motivation og transparens på agendaen.

Styrk dit lederskab med relevant viden

Med et af vores mange kurser for ledere, kan du opdatere og forny din ledelsesstil. Du vil tilegne dig ny viden om det, at være leder netop nu og få større sikkerhed i din dagligdag.
Du vil både som ny leder og som erfaren leder få værktøjer, der kan implementeres i dit arbejde med det samme. Sidder du allerede i en lederstilling, vil du opleve en styrkelse af dine kompetencer.

Hvilke af vores kurser for ledere skal du vælge

Det bedste råd er, at du skal vælge dine lederkurser efter de kompetencer, du ønsker at styrke eller at opbygge.

Hos Ugilic arbejder vi med lederudvikling og coaching. Nedenfor har vi samlet vores udvalg af relevante kurser for ledere i 2022. Alle kurserne er praktiske og tager udgangspunkt i virkelighedens udfordringer og løsninger. Alle kurser kan desuden tilbydes som virksomhedskurser, f.eks. for en samlet ledergruppe.

Projektleder i en agil organisation

Er du projektleder i en organisation med agile teams? Udfordres du af at få enderne til at mødes eller vil du blot øge din forståelse for den agile tilgang? Her er kurset du mangler!

2 dage     10.500 kr

Læs mere og tilmeld

SAFe Lean Portfolio Management

På vores SAFe Lean Portfolio Management-kursus får du en grundig, praktisk introduktion til agil porteføljestyring.

En underviser med praktisk erfaring lærer dig at drive eller støtte din virksomheds PMO til en mere lean og agile porteføljefunktion.

2 dage     14.400 kr

Læs mere og tilmeld

Leading SAFe

Ugilics Leading SAFe-kursus giver dig en grundig introduktion til grundlaget for SAFe og principperne og praksisserne bag.

Kurset klæder dig på til at drive eller understøtte din virksomheds agile transformation.

2 dage     10.900 kr

Læs mere og tilmeld

Professional Agile Leadership (PAL-E)

Bliv certificeret agil leder (PAL-E) og opnå kompetencerne til at skabe de nødvendige rammer for, at dine agile teams kan performe og udvikle sig til sunde, selvstyrende enheder der leverer værdi og tager ansvar.

2 dage     11.500 kr

Læs mere og tilmeld

Facilitering i praksis

Styrk dine evner som facilitator.
Brug facilitering til at skabe bedre resultater, og du vil opleve at dine møder og workshops får mere fokus, gennemslagskraft og dialog – til både din, deltagernes og virksomhedens fordel.

Med enkle og effektive redskaber, kan du som facilitator skabe værdiskabende møder og workshops.

2 dage     10.900 kr

Læs mere og tilmeld

Training from the BACK of the Room!

Vil du blive en bedre træner, facilitator og foredragsholder?

Lær de bedste praksisser for at skabe workshops og træningssessioner, der inspirerer og involverer deltagerne og er baseret på indsigt fra videnskaben om, hvordan vi virkelig lærer.

2 dage     9.495 kr

Læs mere og tilmeld

Har du spørgsmål?

Gratis online introduktion til agile og scrum

Vi har samlet vores dygtigste undervisere på dette gratis online introduktionskursus i agile og scrum, som er det første af sin art i Danmark. Gennem en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for agil projektledelse og metoden scrum. Inden du tilmelder dig et af de andre kurser, kan du derfor med fordel se nærmere på dette introduktionskursus, som vil sikre, at du får det optimale udbytte af de andre kurser.

Se kurset her