Agile Akademiet

Du er sendt videre fra www.agileakademiet.dk til Ugilic.dk

AGILE AKADEMIET ER NU UGILIC

Kursusudbyderen Agile Akademiet og det agile konsulenthus Ugilic er nu lagt sammen i et firma. Fremover vil alle ydelser fra Agile Akademiet udføres via Ugilic brandet.

Komplet ydelsespakke

Coaching, rådgivning og kompetenceudvikling er alle centrale elementer i agile transformationer. Vi har valgt at flytte rådgivning og kursusaktiviteter under samme tag, således at vi fremover kan hjælpe vores kunder med en komplet palette af ydelser. Den høje kvalitet på kurserne, som du kender fra Agile Akademiet kurser vil naturligvis fortsætte hos Ugilic. Vi stiller fortsat samme høje krav til vores undervisere og vil stadig levere nogle af de bedste agile kurser i verden.

Vores mest populære kurser

Introduktion til Scrum og Agile

Via en praktisk simulere en Scrum-proces krydret med teori får du forståelsen for hvad Scrum og Agile i virkeligheden er, faldgruber og fordele, tips og tricks.

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk