Del denne histore, vælg din platform!

Afsnit 32: Medarbejderautonomi

Empowerment, self-organisation og self-management er nogle af de ord, der ofte knyttes til agile transformationer og forandringer. I afsnit 32 af Den Agile Podcast har vores vært, Stefan Lenskjold Grønbek, besøg af Carsten Lund Pedersen, PhD i “Medarbejderautonomi” og Adjunkt ved CBS. Sammen udfolder de begrebet “Medarbejderautonomi” og relaterer det til Agile.

For både ledere og medarbejdere er det helt central at forstå hvad der menes med ord som empowerment, self-organisation og self-management. Hvad betyder de? Hvad kan vi selv træffe beslutninger om og hvilke nye forventninger og krav følger med, samt hvilke nye kompetencer kræver det at udfylde denne autonomi?

Som Scrum Master eller Agil Coach, er dette ofte et rum der er en vis uklarhed omkring og med afsnittet her, vil du måske få nogle nye perspektiver og muligheder for at identificere og italesætte denne uklarhed.

👉 Læs mere om medarbejder autonomi her og her
👉 Læs mere om podcasten på ugilic.dk/podcast
👉 Find podcasten i din favorit podcast-app eller på ugilic.dk/podcast
👉 Følg Carsten på LinkedIn her

#ugilic #MedarbejderAutonomi #Agile #denagilepodcast #podcast

Leave A Comment