Del denne histore, vælg din platform!

I dagens afsnit taler vi med ledelsesrådgiver, forfatter, Partner og medstifter af BlochØstergaard og ven af Ugilic, Erik Korsvik Østergaard. Udgangspunktet er Eriks seneste bog, A Teal Dot in an Orange World. I bogen giver Erik et bud på, hvordan man skaber en platform og et organisatorisk økosystem, der gør det muligt for Teal dots teams (som kan sidestilles med agile team) at blomstre. I samtalen kommer vi omkring de ni elementer, Erik mener, udgør fremtidens organisationer, men vi vender også COVID-19 situationen, og hvordan den potentielt påvirker de igangværende bevægelser mod nye organisationsformer.

Links til den omtalte beskrivelse af COVID-19 set fra et megatrend perspektiv: https://cifs.dk/news/2020/03/covid-19-seen-from-a-megatrends-perspective/

Hvis du vil i kontakt med, eller vide mere om Erik, kan du finde ham på:

Leave A Comment