Del denne histore, vælg din platform!

Det er efterhånden bredt anerkendt at en effektiv sponsor er afgørende for om en agil transformation lykkes eller ej. Men hvordan agerer en effektiv sponsor for en agil transformation? Dette vigtige lytterspørgsmål danner rammen for dagens afsnit. Baseret på vores erfaringer kommer vi bl.a. ind på vigtigheden af, at en sponsor;
– Forstår Agile af gavn og ikke kun af navn
– Går forrest som et godt eksempel
– Kan træffe de svære beslutninger
– Skaber plads til læring og refleksion
– Går Gemba ture rundt i organisationen
– Afsætter tid til at fjerne forhindringer for yderligere agilitet

Lyt med, og hør alle vores overvejelser om sponsorens rolle i en agil transformation. Kom også meget gerne med dine egne input i kommentarfeltet. Hvad har kendetegnet de gode sponsorer du har mødt? Hvornår var de effektive i at understøtte indførelsen af Agile i din organisation?

Kom også meget gerne med nye spørgsmål vi skal tage op. Du kan bruge formularen på ugilic.dk/denagilepodcast eller skrive dit spørgsmål i kommentarfeltet herunder.

På forhånd tak og god fornøjelse med dagens afsnit.

/Martin og Tore

Image credit: Unsplash.com

Leave A Comment